30 شهریور 1403

  • 1401/02/07
  • - تعداد بازدید: 144
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند

سنجش بار میکروبی در مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی فراشبند

در راستای ارتقای وضعیت بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و حفظ سلامت عمومی ‌شهروندان، سنجش بار میکروبی در مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی شهرستان فراشبند از سوی بازرسان بهداشت محیط انجام می شود.

در راستای ارتقای وضعیت بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و حفظ سلامت عمومی ‌شهروندان، سنجش بار میکروبی در مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی شهرستان فراشبند از سوی بازرسان بهداشت محیط انجام می شود.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، رییس شبکه، رعایت مسایل بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی را بسیار مهم دانست و گفت: در همین راستا بازرسان بهداشت محیط برای سنجش بار میکروبی در مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی از دستگاه سنجش بار میکروبی سطوح در بازرسی های بهداشتی استفاده می کنند.

 

دکتر «حسن کرمی» افزود: این دستگاه با نشان دادن بار میکروبی سطوح از جمله ظروف مورد استفاده در رستوران ها و اغذیه فروشی ها، کمک بسیار موثری در تشخیص موارد آلودگی می کند.

او از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را به شماره تلفن 190 گزارش دهند.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 58920
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید